Beginnerscursus roeien vanaf juni/juli

Inschrijving te annuleren tot
donderdag 22 juli 2021
watersportvereniging VADA, Jachthaven 1, 6702 DV Wageningen

Cursus bestaande uit 12 lessen die binnen een termijn van 6 weken wordt gegeven vanaf  juni/juli om de basisroutine van het roeien aan te leren. De cursisten kunnen na de cursus lid worden en instromen in een van de bestaande roeiploegen van VADA.

De cursus voor 2021 is volgeboekt. Wie zich nu als nieuwe deelnemer inschrijft wordt geplaatst op een reservelijst.

We verzoeken dat kandidaat-deelnemers die nu bericht hebben ontvangen dat ze konden worden toegelaten tot de cursus 2021 hun inschrijving definitief te maken door op Inschrijven te klikken. Van degenen die t.z.t. lid worden van watersportvereniging VADA zullen de gegevens ook gebruikt worden in de ledenadministratie.

De begindatum is onder voorbehoud.

De deelnemers kunnen zonder kosten annuleren tot 1 week na aanvang van de cursus.