Skiffkamp voor senioren

vrijdag 3 juli 2020

 
Vervolgdata
zaterdag 4 juli 2020, zondag 5 juli 2020, maandag 6 juli 2020, dinsdag 7 juli 2020
Locatie
Tilburg
 

Programma in grote lijnen

Vrijdagmorgen rijden we naar de Watersportbaan. ‘s Middags riggeren we de boten aan, gaan direct het water op gevolgd door de eerste instructieronde. Aan het eind van de middag checken we in bij het bungalowpark. Op zaterdagmorgen wordt iedereen voor het eerst vanuit de volgboot gefilmd en krijgt vervolgens feedback. Zaterdagmiddag oefenen onder begeleiding van je coach. Zondag volgt de tweede video-opname, gevolgd door evaluatie en een instructie. Dan het water weer op en oefenen. Maandagmorgen weer instructie en oefenen en/of nog gewoon een keer lekker het water op en een paar keer op en neer op het kanaal.

 

Kosten

De vaste kosten van het skiffkamp bedragen circa 210 euro p.p. Dat is voor de overnachtingen, gebruik van de watersportbaan en de vervoerskosten. De overige maaltijden en de drank worden apart verrekend, naar verwachting ongeveer 60 euro.

 

Aanmelding

Wil je ook mee? Meld je dan z.s.m. doch uiterlijk vóór 17 maart aan, in verband met de verdere organisatie van het kamp bij Inge: inge-engels@live.nl. Meer informatie vind je hier.