Haven

In de haven liggen motorboten, zeilboten, speedboten en simpele bootjes voor dagrecreatie tot een maximale lengte van 14 meter. De havenafdeling heeft een wachtlijst met kandidaten voor een ligplaats. Om op deze lijst te worden geplaatst moet je lid zijn van VADA en de havenafdeling.

Voor grotere schepen (vanaf 11 meter) is maar beperkt plaats en kan het langer duren om aan de beurt te komen. Er is voor maximaal 20 speedboten plaats in de haven. Onder een speedboot wordt verstaan een schip met registratienummer en bedoeld voor dagrecreatie.

Als er een ligplaatst beschikbaar komt krijg je bericht van de sirassimmocnevah.[antispam].@wsv-vada.nl. De dagelijkse gang van zaken in de haven staat beschreven in het havenreglement.

De liggelden worden berekend op basis van m2 (afgerond op 10 cm en inclusief boegspriet, davit, bijboot e.d.) plus een vast bedrag. Zie hiervoor de tarievenlijst.

In de winter staan er ook schepen op de wal en komen er plaatsen vrij in het water. Deze plaatsen zijn dan beschikbaar voor winterliggers. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Voor specifieke vragen kan men altijd terecht bij de havencommissaris.

Nieuws Haven

Afsluiten zomerseizoen

Datum: 15 september 2019  -  Categorie: Algemeen
Op 26 oktober is het feest bij VADA. Dat houdt in dat we de afsluiting van het zomerseizoen vieren en een feest hebben voor alle VADA leden. Dit jaar geven we er een thema aan, het thema is Halloween. Deze avond zal d...

Varen doe je samen

Datum: 13 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Er is een nieuwe brochure van VAREN DOE JE SAMEN. Hier vind je de nieuwe brochures.

Nieuwsbrieven VNM

Het Verbond Nederlandse Motorsport (VNM) publiceert regelmatig nieuwsbrieven.

Zeilhearing

Algemeen | 20:00 | Ons Clubhuis