Kano

Kano: meer dan een beetje ‘rondpeddelen’.

Sportbeleving op jezelf en in groepsverband. Los komen van sleur en ‘steeds-maar-moeten’. Contact met wind, water, natuur. Vrijheid.

Tussen het plezier van samen varen door, werk je voortdurend aan je vaartechniek. Kennis en vaardigheden delen we met je. Zo bouw je aan lekker-in-je-boot zitten. Leer en voel je snel balans en zekerheid. Surfen op golven. Meren, rivieren, groot water. Stroming en getijde varen, tochten maken, vrij kamperen, samen koken, plannen maken, eilandje hoppen, navigeren, kaart lezen.

Kajakken, de sport met de meeste ruimte. Kortom: Varen, varen en nog eens varen!

De afdeling heeft 6 verenigingskano’s. Als je hiervan gebruik maakt betaal je "kanogebruik". Je krijgt kan ook clubspullen zoals peddel en zwemvest tot je beschikking. Heb je een eigen kano dan kan je die, na overleg, stallen in de kanoberging. Hiervoor betaal je "liggeld". In het algemeen geldt dat de meeste mensen eerst lid worden zonder kano. Nadat leden een tijdje gevaren hebben en meerdere soorten boten hebben geprobeerd schaffen zij vaak hun eigen kano aan. De meeste leden varen met zeekajak’s.
Je kunt bij ons een paar keer komen proefvaren om (de sfeer) te proeven. We zien je graag verschijnen.

Clubactiviteiten

In ieder geval zijn op Vada kanoleden aan te treffen:

's Zomers; Zondagochtend 10.00 uur en Donderdagavond 19.00 uur
's Winters: Zondagochtend 10:00

Kom op donderdagavond of zondagochtend langs of meld je hier aan.

Nieuws Kano

Brandweeroefening 7 nov

Datum: 31 oktober 2017  -  Categorie: Algemeen
Op dinsdag 7 nov tussen 19:00 en 20:30 houden de brandweer Wageningen en Arnhem  een gezamenlijke oefening. Let op met het in- en uitvaren van de haven.

Varen doe je samen

Datum: 13 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Er is een nieuwe brochure van VAREN DOE JE SAMEN. Hier vind je de nieuwe brochures.

Afval zelf afvoeren

Datum: 08 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Nogmaals het klemmende verzoek afval zelf af te voeren en niet in de containers voor passanten te doen. Het scheelt VADA veel kosten als wij ons afval tot een minimum beperken.

Tocht: Kouwe jatten tocht

Besturen borrel