Algemene Roeivergadering

dinsdag 3 november 2020

start om 20:00 uur
ten Anker

Om te voorkomen dat het te druk wordt zijn alleen de kiespersonen van de roeiafdeling, de leden van de kascontrolecommissie en de roeiploeg coördinatoren welkom. Meer mensen kunnen we niet op een veilige manier accommoderen in onze sportkantine. We hopen tijdens de ARV ook via zoom een mogelijkheid te bieden zodat diegene die dat willen bij de ARV aanwezig kunnen zijn en inspraak hebben. Uiteraard ontvang alle roeileden twee weken van te voren alle stukken. Benader voor vragen of doorgeven van standpunten de eigen roeiploeg coördinator, een kiespersoon of stuur een mail naar secretaris@vada-roeien.nl (Dieuwke Klaver). Na de ARV ontvangt ieder roeilid een link naar het concept-verslag van de vergadering.