Aangepast roeiprotocol

Geplaatst op 17-12-2020  -  Categorie: Roeien

Er mogen 4 groepjes van 2 personen tegelijk bij Vada-roeien aanwezig zijn: 1 groepje op elk vlot, 1 groepje in de loods en 1 groepje op het perron. Wacht op elkaar als het te druk wordt.

Er mag geroeid worden in:

• skiffs, Oefenloper, TIM en Zeeraaf (als een eenpersoonsboot)
  • C-2 en C-3 boten met open plekken. Dus een voetgestuurde C3 met een open plek op roeiplek 2 en een gestuurde C2 met alleen een roeier op boeg
  • De wherry’s mogen niet gebruikt worden
  • Het roeien in C4/C5/D4 en gladde meermansboten is niet toegestaan voor leden boven 17 jaar, tenzij alle ploegleden tot één huishouden behoren. Jeugdroeiers moeten wel 1,5 meter afstand houden tot een volwassen trainer.
  • De ergometerruimte is gesloten en mag dus niet worden gebruikt. Er staat een ergometer in het gangpad van de kleedkamers. Deze mag niet binnen worden gebruikt. Bij droog weer mag deze buiten worden gebruikt. Na gebruik op de gebruikelijke wijze schoonmaken.

Ons roeiprotocol is daarop aangepast. Je kunt dit downloaden via https://vadaroeien.nl/resources/File/2020_12-15_protocol_Vada-roeien.pdf