Cursus Basiscertificaat marifonie

Geplaatst op 06-12-2021  -  Categorie: Algemeen

VADA start weer met een cursus Basiscertificaat marifonie in maart en april 2022.

Het gebruik van een marifoon bevordert de veiligheid op het water. Door uit te luisteren hoort u wat de beroepsvaart doet en kunt u daar rekening mee houden. En indien nodig kunt u uw eigen intenties kenbaar maken. Verder is de marifoon heel handig bij het oproepen van sluizen en bruggen. Het gebruik van een Marifoon is verplicht voor alle schepen met uitzondering van kleine schepen (kleiner dan 20 m).

De cursus wordt in drie avonden gegeven door Daaf Kodde, twee avonden theorie en een avond vragenuurtje en examentraining. Ook van de cursus marifonie is een power point presentatie beschikbaar en het diploma is internationaal erkend.

Data:

• 31 maart, 20.00 uur
  • 7 april, 20.00 uur
  • 14 april, 20.00 uur

De kosten bedragen € 30 voor leden en € 45 voor niet-leden.