De Vada zaaltraining begint op 26 september

Geplaatst op 05-09-2018  -  Categorie: Roeien
  1. Vind je bootcamp ook een afschrikwekkend woord, maar zou je wel wat meer aan je lijf en conditie willen doen?
  2. Heb je een abonnement op de sportschool, maar ga je eigenlijk te weinig?
  3. Train je ook het liefst met een beetje gezelligheid er om heen?
  4. Verlang je ook terug naar die ouderwetse gymzaaltjes van vroeger?

Als je op 1 of meer van deze vragen ‘ja’ kan beantwoorden, dan is de Vada zaaltraining zeker iets voor jou. Voor alle anderen trouwens ook. Ook komend najaar en winterseizoen kan er weer 1 keer per week in de zaal worden getraind. Onder deskundige leiding van Argo wedstrijdroeiers doen we gerichte oefeningen voor de (roei)spieren. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en intensiteit, maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of hoe fanatiek je bent. Met een lekker muziekje erbij, kan iedereen zo hard trainen als hij/zij wil. De training is een combinatie van kracht en conditie oefeningen in een circuit.

De zaaltraining gaat weer van start op woensdag 26 september, en we trainen door tot eind maart. Net als afgelopen jaar maken we gebruik van de gymzaal bij SBO de Dijk aan de Marijkeweg (in de hoek tussen de Van Uvenweg en Kortenoordallee). We trainen van 20.00 – 21.00 uur. Aanmelden vooraf hoeft niet, iedereen is welkom. Je bent ook niet verplicht elke keer te komen, al is dat voor je eigen conditie natuurlijk wel zo goed.

De kosten voor de zaaltraining zijn als volgt:

• Vast bedrag € 20 voor het hele indoorseizoen (jeugdleden € 10)
  • Plus € 1 per keer dat je komt trainen (jeugdleden maximaal € 10 erbij)

Aan het eind van het seizoen wordt dit via de penningmeester geïncasseerd.

Als je meer informatie wilt, kan je altijd egnaled.ekeiram.[antispam].@wur.nl mailen.