Hygiëne-maatregelen

Geplaatst op 26-06-2020  -  Categorie: Roeien

Alle roeileden drukken we op het hart om de landelijke richtlijnen met betrekking tot de bestrijding van Corona te volgen. Alleen dan worden we Corona de baas. Let dus op de persoonlijke hygiëne en de 1,5 meter afstand, geef het goede voorbeeld en spreek anderen op hun gedrag aan. Verder hebben we maatregelen getroffen die besmetting voorkomen als iedereen de regels naleeft:

• Bij de loods staat zeep (dispenser). Leden zijn verplicht om hun handen te wassen bij een van de buitenkranen voor zij verenigingsmiddelen aanpakken.
    • De toiletten in de kleedkamers zijn beschikbaar, daar is ook een wasbak met warm en koud stromend water en zeep. Maximaal 1 persoon in kleedruimte/ sanitaire ruimte.
    • Iedere roeier die gebruik moet maken van de WC reinigt deze na gebruik en alles wat daar met de handen is aangeraakt.

Kleedkamers zijn NIET beschikbaar voor omkleden en douchen, wel om een sporttas netjes neer te zetten.