Kantine beheer

Geplaatst op 30-03-2018  -  Categorie: Algemeen

Het bestuur is blij dat Simone Hendriksen de kantine gaat beheren en wel met ingang van 1 april. Ze stelt zich nu eerst even voor:

Geachte VADA leden,

Mijn naam is Simone Hendriksen en vanaf 1 April de kantinebeheerder van VADA.

Vanaf 2005 ben ik actief bij de Vada afdeling haven.

Destijds heb ik Hennie en Ineke op drukke tijden bijgestaan en ook bij Monique heb ik in de pieken geholpen in de kantine.

Mij is ooit gevraagd wat vind je van de kantine bij Vada?

Daarop heb ik geantwoord: het moet toegankelijk zijn voor iedereen, gezellig zijn en je er welkom voelen.

Nu ik hier ga werken zie ik het als mijn huiskamertje waar ik iedereen verwelkom en zo goed mogelijk probeer van dienst te zijn. Ik sta open voor ideeën en in overleg met mij is er veel mogelijk.

Overleg is ook belangrijk zodat ik duidelijk kan maken dat er voor alle afdelingen en leden dezelfde regels gehanteerd zullen worden.

Op 1 April begin ik mijn werk met een feestelijke Paasbrunch: als u wilt kunt u nog reserveren bij mij. U bent dan vanaf 11.30 uur welkom in onze kantine. De kosten bedragen 17,50 euro per persoon, 12.50 euro voor kinderen.

Indien u van plan bent om een feest te geven  dan wel een etentje met vrienden wilt organiseren op de mooiste plek van Wageningen dan kunt u mij bereiken via mob. 06 2500 4728 of via email uhsiugiem.[antispam].@gmail.com.

Ik heb er erg veel zin in en zie jullie graag in de kantine voor een hapje en een drankje.

 

Groetjes Simone Hendriksen.