MyFLeet: een nieuw reserverings- en afschrijfsysteem

Geplaatst op 30-09-2016  -  Categorie: Roeien

Tijdens de onderlinge roeiwedstrijden op zaterdag 17 september is de pilot My-Fleet officieel in gebruik genomen. De ploegcoördinatoren hebben de inloggegevens van hun ploegaccount ontvangen en alle leden hun persoonlijke inloggegevens. Hierbij enkele tips:

• Met je persoonlijke account kun je één boot tegelijk reserveren en meenemen en met een ploegaccount kunnen meerdere boten tegelijk gereserveerd en meegenomen worden.
  • Indien je van tevoren een boot gereserveerd hebt, vergeet dan niet dat je op het moment dat je gaat roeien de boot ook “meeneemt”. Dit doe je door op de reservering te klikken.
  • Binnenkort zullen de ploegcoördinatoren een uitnodiging ontvangen voor een informatieavond. Tijdens deze bijeenkomst zal meer uitleg gegeven worden over de mogelijkheden en bevoegdheden van de verschillende rollen in My-Fleet. Graag vernemen we dan ook jullie bevindingen en zaken waar jullie tegenaan lopen.
  • Het aftellen is begonnen:tijdens de klusdag op zaterdag 8 oktober verdwijnt het papieren afschrijfboek!