Op dinsdag 9 augustus is erelid Piet Gerritsen - 87 jaar - overleden

Geplaatst op 15-08-2016  -  Categorie: Algemeen

Piet Gerritsen was roeilid, tevens lid van de FiftyFit-groep van de vrijdagmorgen. Een van die fitte ouderen die tegen de 70 jaar nog beginnen met te leren roeien. En het nog goed leert ook. Rijzige man, witte kop, vriendelijke ogen, prachtige stem, doelbewust en een scherp oordeel, maar vooral een aimabel mens.

Hij is ook bekend geworden bij de roeiafdeling maar ook ver daarbuiten, als bouwer van botenwagens in diverse formaten, thuis bij zijn oprit, samen met zijn maat Gradus. Zijn inzet en prestaties leidden ertoe dat Piet benoemd werd tot erelid van onze watersportvereniging.

De laatste jaren zijn hem wat betreft zijn gezondheid niet meegevallen. Die jaren zijn voor hem nu voorbij. Maar wat ons gelukkig rest zijn vele goede herinneringen aan een markante man, die wij zeer zullen missen.