Op vrijdag 5 augustus is Bart van den Briel - 66 jaar - overleden

Geplaatst op 15-08-2016  -  Categorie: Algemeen

Bart was voorzitter van het roeibestuur, en als zodanig tevens lid van het Algemeen Bestuur van onze vereniging.

In mei 2015 is Bart voorzitter geworden van het roeibestuur. Slechts enkele maanden later was er het slechte bericht dat bij Bart acute leukemie was geconstateerd. Noodgedwongen heeft hij zijn voorzitterstaken tijdelijk overgedragen maar bleef hij wel op de achtergrond betrokken bij het bestuurswerk, zowel in het roeibestuur als in het algemeen bestuur.

Bij zijn aantreden als voorzitter van het roeibestuur heeft Bart aangegeven dat een nieuwe weg zou worden ingeslagen. Hij heeft zich ingezet om de relaties binnen de roeiafdeling en de watersportvereniging te versterken.

Bart was erg betrokken en toegankelijk en had de gave om te verbinden. Zijn glimlachen twinkelende ogen hielpen hier natuurlijk enorm bij. Bij velen zal Bart zo in herinnering blijven.

Bart is op vrijdag 12 augustus in besloten kring begraven. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie.