RABO ClubSupport 2021

Geplaatst op 03-10-2021  -  Categorie: Algemeen

Evenals voorgaande jaren doen wij weer mee met de actie RABO ClubSupport.

Wij hopen ook dit keer weer een aanzienlijk bedrag voor onze vereniging binnen te halen.

Iedereen met een Rabo rekening in het gebied Vallei en Rijn kan stemmen op VADA en nog twee andere clubs:

Hoe kan ik stemmen op mijn favoriete club?
Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober.

Waarom mag je alleen stemmen op een club als je lid bent van Rabobank?
Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo app.

Waarom stem ik op een maatschappelijk bestedingsdoel van een club?
Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het clubhuis, of aan vervoer, waardoor kinderen opgehaald en thuisgebracht kunnen worden. Of voor de werving van extra vrijwilligers, waardoor meer clubleden kunnen deelnemen. De maatschappelijke bestedingsdoelen zijn goed voor de club & goed voor de buurt.

Ik ben nog geen lid. Hoe kan ik lid worden?
Leuk als je ook meedoet! Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriet.

Ik sta bij een andere lokale bank ingeschreven dan mijn club. Kan ik dan wel op mijn club stemmen?
Nee, helaas niet. Je kunt alleen op clubs stemmen die zijn aangesloten bij dezelfde lokale bank als jij.

Wij hopen dat U en uw vrienden en kennissen weer massaal op onze vereniging gaat stemmen.