Restaurant Ten Anker van wsv VADA

Geplaatst op 21-05-2020  -  Categorie: Algemeen

VADA beschikt over een restaurant met horecavergunning.

Bij VADA begint het seizoen dat het restaurant opent voor passanten eind mei. Dat is ook dit jaar het geval: met ingang van 20 mei is het afhaalloket een feit. Er is sprake van een beperkte kaart. Op de grond is de 1,5 m afgetekend in geval er een rij zou ontstaan. Op deze kaart zijn tevens de spelregels opgenomen die gelden.

Op 1 juni, om 12:00 uur zal het terras open gaan. Dit wordt gedaan onder de volgende voorwaarden. Bij het restaurant van VADA zullen alle geldende regels in acht worden genomen. Er is een uitzondering: bij VADA zal ook het terras gelden dat er gereserveerd moet worden. Er is daarmee bij VADA geen verschil tussen binnen en buiten. Men krijgt een tafel toegewezen op basis van een ingevulde afhaalkaart, zie de onderstaande bijlage.

In het restaurant binnen mogen maximaal 30 gasten aanwezig zijn, waarbij de norm van 1,5 m tussenafstand steeds geldt. Ook de toiletten van VADA zullen dan weer toegankelijk voor de gasten zijn. Dit geldt niet voor de douches, die blijven in ieder geval tot 1 juli gesloten.