Roeien voor de jeugd

Geplaatst op 04-07-2016  -  Categorie: Roeien

Ben je ouder dan 11-12 jaar dan kun je komen roeien bij VADA. Een zwemdiploma B is vereist. Je kunt je inschrijven via dguej.[antispam].@vada-roeien.nl).

VADA roeien telt op dit moment ongeveer 30 kinderen tussen de 11 en 18 jaar die het fijn vinden om buiten te sporten, desnoods ook als het regent. Hun samenstelling wisselt elk jaar omdat er nieuwe kinderen bijkomen en omdat jeugdroeiers, nadat ze eindexamen hebben gedaan, gaan studeren en verder roeien bij een studentenvereniging.
Beginners krijgen een opleiding die meestal in het voorjaar begint. Daarna kunnen ze kiezen of ze gaan wedstrijdroeien. Bovendien kunnen kinderen meedoen aan competities met andere roeiverenigingen of meedoen aan activiteiten die door de roeibond georganiseerd worden.