Roeiprotocol vanaf 5 juni 2021

Geplaatst op 31-05-2021  -  Categorie: Roeien

Wij hebben heel goed nieuws: ingaande 5 juni mogen we weer normaal roeien tenzij …..
Eindelijk het is zover. Met ingang van zaterdag 5 juni a.s. mogen we weer normaal roeien. Tenminste als de besmettingscijfers niet de verkeerde kant op gaan!

De basisregels blijven onverminderd gelden:
• Was vaak en goed je handen
• Houdt 1,5 meter afstand van elkaar als je niet aan het sporten bent; dus bijvoorbeeld in de kleedkamers of aan de picknicktafels!
• Blijf thuis bij klachten en laat je dan testen.

De rest even op een rij:
1. Er mogen maximaal 50 roeiers bij Vada-roeien aanwezig zijn. Bij eventuele wedstrijden zijn nog geen toeschouwers toegestaan.
2. De tijdslots vervallen; de roeitijden zoals weergegeven op https://vadaroeien.nl/ploegen-overzicht zijn weer van kracht. Let op: Op woensdag van 16:00 tot 19:00 is er tot eind september een beginnerscursus voor nieuwe jeugdleden.
3. We mogen de kleedkamers en de douches weer gewoon gebruiken. Maar vermijd drukte en maak met maximaal 5 mensen tegelijk gebruik van de kleedkamers en de douches.
4. Alle boten zijn weer beschikbaar; we hoeven geen plekken meer open te houden. De wherry’s mogen met 1 stuurman/-vrouw gebruikt worden.
5. Voor de ergometerruimte geldt een beperking. In de ergometerruimte moeten we 1,5 meter afstand houden. De ergometerruimte mag daarom slechts door 2 personen tegelijk gebruikt worden.
6. De jeugd tot en met 17 jaar mag weer deelnemen aan wedstrijden met andere roeiverenigingen, maar wel zonder publiek.
7. Ben je 18 jaar of ouder dan zijn alleen onderlinge wedstrijden toegestaan.
8. In de loods moet je zoveel mogelijk een mondkapje dragen.