Sponsoractie Alpe d’HuZes 6 mei

Geplaatst op 13-03-2017  -  Categorie: Roeien

Ter nagedachtenis van Bart van den Briel willen we graag helpen fondsen te generen voor onderzoek naar bestrijding van kanker.

Voor de organisatie is een klein comité geformeerd bestaande uit: Henk Ritzema en Gerard van Rootselaar (VADA/VARGO), Marieke de Lange (Oud Argo) en Vincent en Jaap van den Briel, respectievelijk zoon en broer (namens team Bart).

 Zoals past bij de roeisport en bij Bart, zal een groot deel van de activiteiten gericht zijn op prestatie en teamwork, op het samen je best doen.Team Bart zal met 3 fietsers en 1 hardloper meerdere malen de “Alpe d'Huzes” gaan bedwingen op 1 juni (zie www.opgevenisgeenoptie.nl) en geld voor kankerbestrijding meenemen.

Wij roeiers zullen hen daarbij steunen met fondsen op verschillende manieren:

 

  • VOOR WEDSTRIJDPLOEGEN EN HUN SUPPORTERS: Omdat de Head dichtbij is denken we in de eerste plaats aan sponsoring van het leveren van prestaties op de Head. Voor iedere ploeg zal een intekenformulier worden gecirculeerd waarop je kunt vastleggen tot welk bedrag je wilt bijdragen.De gedachtegang is dat ieder een vast bedrag sponsort (€1,00) plus een variabel bedrag dat groter wordt naarmate de prestatie van de ploeg beter is.Het variabele bedrag bij een ploeg wordt als volgt berekend: naar keuze een halve of hele euro maal het percentage dichter bij de winnaar bij dan 15% achter de winnaar. Een achterstand van 15 % betekent meestal dat je in de achterhoede van het veld zit.Dus bijvoorbeeld, als jouw ploeg eindigt op 6% achterstand, dan is de ploeg 15%-6%= 9 % dichter bij de winnaar dan de achterhoede. Als de keuze was op € 1,00 per % dan betaalt de sponsor:9 x € 1,00 plus de vaste inleg van € 1,00 = € 10,00
  • VOOR TOERPLOEGEN willen we suggereren om intekenlijsten te maken om € 0,10 of € 0,20 te doneren per roeier x kilometer. Dus bij 30 km wordt dat maximaal 6,00. Deze donaties moeten uiterlijk op 15 mei worden geïnd. Dus alleen de voorjaarstochten komen in aanmerking.

 

Voor een intekenlijst, of over hoe het geld over te maken, neem graag contact op met Henk Ritzema (401eztir.[antispam].@planet.nl) of Gerard van Rootselaar (drareg.[antispam].@vanrootselaar.net).

 

VOOR ALLE ROEIVRIENDEN van Vada en Oud Argo, zal er op 6 mei op Vada een bijzondere dag worden georganiseerd. Hierovervolgen later meer berichten.