Uitleg nieuwe tarief ligplaatsen

Geplaatst op 28-02-2017  -  Categorie: Haven

Wij hebben veel vragen gekregen over de nieuwe manier van berekenen van het havenliggeld. De havenvergadering heeft in november 2016 een voorstel aangenomen om het liggeld op een andere manier te berekenen: naast een vast bedrag per ligplaats van € 100 per jaar wordt er per vierkante meter (lengte x breedte) een bedrag van € 12 per jaar in rekening gebracht. Het totale bedrag wordt - samen met de contributie - in vier termijnen geïncasseerd.

Het vaste bedrag van € 100 wordt het 'instaptarief' genoemd. Sommige leden verwarren dat met het entreegeld dat je betaalt bij het toewijzen van jouw ligplaats.

Op dit moment wordt nog geen extra bedrag voor een een buitenboordmotor of bijboot in rekening gebracht, zoals dat in november 2016 besproken was.

Wij hopen dat deze uitleg helderheid geeft.

Met vriendelijke groet,

Ledensecretariaat watersportvereniging VADA