VADA gesloten

Geplaatst op 15-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Het algemeen bestuur van VADA volgt de landelijke richtlijnen. Daarnaast willen wij als Vada niet bijdragen aan de verspreiding van Covid-19. Daarom is Vada gesloten voor alle georganiseerde en gezamenlijke activiteiten tot 6 april 2020. Dit betekent dat er niet gezamenlijk gesport kan worden en dat ten Anker dicht blijft. Voor de leden is het wel mogelijk om naar hun eigen boot te gaan. De sanitaire voorzieningen zullen openblijven.

Wij hebben overwogen om het clubhuis wel open te houden, zodat mensen gebruik kunnen maken van het koffiehoekje. Echter willen wij niet uitnodigen om toch gezamenlijk in de kantine te zitten. Vandaar dat het clubhuis echt dicht gaat. Dus mocht u op individuele basis willen klussen aan uw boot, houd er dan rekening mee zelf koffie e.d. mee te nemen.

Waarschijnlijk vindt u net als wij deze hele situatie onwerkelijk en wezensvreemd. Wij allemaal hebben gedachten en meningen over nut en noodzaak van al deze maatregelen. Achteraf zullen wij ongetwijfeld kunnen concluderen of de maatregelen terecht of overtrokken waren. Voor nu rest ons niet meer dan de landelijke richtlijnen te volgen. Wij wensen jullie veel creativiteit toe om thuis manieren te vinden om fit te blijven.

Wij hopen u allen weer te kunnen ontmoeten vanaf 6 april. Tussentijds zullen wij u ongetwijfeld op de hoogte houden.