VADA vaart tegen kanker

Geplaatst op 02-09-2017  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 9 september is het dan weer zover, de 4e editie van Vada vaart tegen kanker.
Na een welkomstwoord door de voorzitter van de stichting vaarkracht en de wethouder van de gemeente Wageningen verlaten de schippers van VADA omstreeks 11.00 uur de haven.

Op deze dag nemen de schippers van VADA mensen met een oncologische ziekte mee op hun boot voor een vaartocht. Onder begeleiding van een partyboot met aan boord een tiroler kapel die voor de nodige muzikale klanken op het water zal zorgen. Op de partyboot varen ook sponsoren mee.

In Rhenen worden de deelnemers verwelkomd door de burgemeester en een smartlappenkoor. De lunch wordt aangeboden door grand café Moeke. Daarna vaart men weer terug richting Wageningen Omstreeks 16.00 uur zijn we weer terug in de haven waarna er een spetterende afsluiting is.
Om deze tocht nog onvergetelijker te maken worden op woensdag 6 september vanaf 10.00 uur al voorbereidingen getroffen waarbij hulp van vrijwilligers meer dan welkom is.

Meer informatie: Chris van de Weerd, T 06 45800972 of Peter Lelyveld 06-49590059.

Parkeren op zaterdag 9 september
In verband met Vada vaart tegen kanker wordt aan de leden verzocht om op 9 september de auto te parkeren aan de overzijde van de haven, op de gemeentegrond aan de Grebbedijk tussen Argo en de Jachthaven. Zodat de parkeerplaatsen op VADA beschikbaar blijven voor de deelnemers en eventuele rolstoelgebruikers