van de Nieuwe Leden Commissie Roeien

Geplaatst op 03-02-2018  -  Categorie: Roeien

Na het succes van vorig jaar, waarbij we 15 nieuwe leden hebben kunnen werven, gaan we ook dit jaar weer kennismakingsavonden organiseren. Op deze avonden (tweede dinsdag van de maand) wordt er een kijkje genomen in de roeiloods, sfeer geproefd op de club en een stukje geroeid. Vervolgens worden deze nieuwe aspirant leden binnen bestaande roeiploegen verder wegwijs gemaakt op het water. Dank aan de coaches die extra tijd en aandacht besteden aan de nieuwelingen. Door deze formule is het voor beginners gedurende de hele lente en zomer mogelijk om in te stromen bij VADA roeien. Geoefende roeiers melden zich het hele jaar door bij ons aan en voor hen zoeken wij een juiste match bij een van de bestaande ploegen. Op de VADA roeien site kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de beginnerscursus en de kennismakingsavonden en verder contactgegevens van de NLC vinden.