Zaaltraining gaat weer van start

Geplaatst op 01-09-2017  -  Categorie: Roeien

Ook komend najaar en winterseizoen kan er weer 1 keer per week in de zaal worden getraind. Onder deskundige leiding van Argo wedstrijdroeiers doen we gerichte oefeningen voor de (roei)spieren. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en intensiteit, maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of hoe fanatiek je bent. Met een lekker muziekje erbij, kan iedereen zo hard trainen als hij/zij wil. De zaaltraining gaat weer van start op woensdag 27 september, en we trainen door tot eind maart.

Net als afgelopen jaar maken we gebruik van de gymzaal bij SBO de Dijk aan de Marijkeweg (in de hoek tussen de Van Uvenweg en Kortenoordallee). We trainen van 20.00 – 21.00 uur. Aanmelden vooraf hoeft niet, iedereen is welkom. Je bent ook niet verplicht elke keer te komen, al is dat voor je eigen conditie natuurlijk wel zo goed. Als je meer informatie wil, kan je altijd marieke.delange@wur.nl mailen. We hanteren het volgende verrekensysteem:

Vast bedrag € 20 voor het hele indoorseizoen (jeugdleden € 10)
Plus € 1 per keer dat je er bent (jeugdleden maximaal € 10 extra)

Als je maar 1 keer komt trainen is dat nog gratis (als kennismakingstraining), Vada betaalt de rest. Dus als je vaker komt, wordt het gemiddeld goedkoper. Tot 27 september!