Contact privé

Lidmaatschap

N.B. Automatische incasso is een voorwaarde om lid te kunnen worden van watersportvereniging VADA.

Op grond van de AVG moet watersportvereniging VADA je vragen of je instemt met het vastleggen van de hierboven ingevulde gegevens in de ledenadministratie. Deze gegevens worden alleen in verenigingsverband gebruikt en niet aan derden verstrekt.

Na het versturen van dit formulier ontvang je een e-mail met daarin een link waarmee je je aanmelding bevestigd. Deze link opent ook direct een pagina waarop je meer details over je aanmelding kunt invullen. Je klikt daarvoor op de link van de betreffende afdeling.

De extra informatie gaat bijvoorbeeld over de afmetingen van je boot, je opgave voor zeillessen of je roeiervaring.

Beveiligings code Beveiligings code