Enquête kantine

Vragen gemerkt met een * zijn verplicht. Aan het eind word je gevraagd je e-mailadres in te vullen. Dan kunnen we het ingevulde formulier naar je toesturen en ook er voor zorgen dat iedereen maar 1 keer het formulier invult.

De kantine is feitelijk het gehele jaar geopend als ontmoetingsplek. Maar niet altijd met faciliteiten. We zijn op zoek naar de faciliteiten die jullie zouden willen zien. Dat kan per tijdstip in de week en per seizoen verschillen. Dat kan gelijk lopen met bovenstaande niveau’s van faciliteiten, maar dat hoeft niet. Hieronder gaat het om de vraag hoe die faciliteiten worden georganiseerd.

De kantinecommissie is gevraagd om een aantal scenario’s uit te werken voor de bedrijfsvoering van de kantine (zie eerdere toelichting).

Scenario 1:  Automatenkantine: zeven (7) dagen per week aanbod van een divers assortiment eten en drinken in automaten, met pinbetaling. Bar en keuken alleen nog in gebruik tijdens feestjes en evenementen.

Scenario 2: Vrijwilligerskantine: géén professionele beheerder(s) maar louter inzet van (betaalde) vrijwilligers het hele jaar. Daarnaast zeven dagen per week een beperkt aanbod in automaten.

Scenario 3: Zomer/Winterkantine + vrijwilligersteam: inzet van betaalde professionele beheerder(s) gedurende het zomerseizoen en dienstverlening door (betaalde) vrijwilligers gedurende de rest van het jaar. Daarnaast zeven dagen per week een beperkt aanbod in automaten.

Scenario 4: Zomer/Winterkantine + corveepool: Als variant op de vrijwilligerskantine is er ook de corveekantine. Dan zoeken we niet naar vrijwilligers, maar bij het lidmaatschap van een vereniging hoort ook het verrichten van werkzaamheden. Dat ‘corvee’ is ook af te kopen. 

Scenario 5: Full time professionele beheerder: De huidige situatie: inzet van een (of meer) betaalde professionele beheerder(s) gedurende het hele jaar, aangevuld met (betaalde) vrijwilligers. Daarnaast zeven dagen per week een beperkt aanbod in automaten.

Scenario 6: Verpachten: derden runnen voor eigen rekening en risico de kantine door het hele jaar heen.

Beveiligingscode Beveiligingscode