Lidmaatschap Haven

In de haven liggen motorboten, zeilboten, speedboten en simpele bootjes voor dagrecreatie tot een maximale lengte van 14 meter. De havenafdeling heeft een wachtlijst met kandidaten voor een ligplaats. Om op deze lijst te worden geplaatst moet je lid zijn van VADA en de havenafdeling.

Voor grotere schepen (vanaf 11 meter) is maar beperkt plaats en kan het langer duren om aan de beurt te komen. Er is voor maximaal 20 speedboten plaats in de haven. Onder een speedboot wordt verstaan een schip met registratienummer en bedoeld voor dagrecreatie.

Als er een ligplaatst beschikbaar komt krijg je bericht van de sirassimmocnevah.[antispam].@wsv-vada.nl.

De dagelijkse gang van zaken in de haven staat beschreven in het havenreglement.

De liggelden worden berekend op basis van de Lengt Over Alles (afgerond op 10 cm). Dat wil zeggen dat ook boegspriet, davit, bijboot e.d. worden meegenomen.

In de winter staan er ook schepen op de wal en komen er plaatsen vrij in het water. Deze plaatsen zijn dan beschikbaar voor winterliggers. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Voor specifieke vragen kan men altijd terecht bij de havencommissaris.

Door me in te schrijven als lid van VADA verklaar ik:

• de watersportvereniging VADA te machtigen tot incassering van het verschuldigde contributie en andere, door de Algemene Ledenvergadering, vastgestelde bedragen ten gunste van bankrekening NL69 RABO 0306 2887 29
  • te kunnen zwemmen
  • kennis te hebben genomen van de bepalingen in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging en de desbetreffende afdeling
  • er nota van heb genomen dat contributie- en liggelden per kwartaal worden berekend en geïnd. Het lidmaatschap vangt aan op de eerste dag van het kwartaal waarin ik me heb aangemeld
  • opzeggen van het lidmaatschap kan tot 2 weken voor het einde van een kwartaal. Het eerst volgende kwartaal is men dan geen contributie verschuldigd. Opzegging moet worden doorgegeven aan het taairatercesnedel.[antispam].@wsv-vada.nl
  • dat mijn vaartuig tenminste een WA-verzekering heeft (havenlid)

Ledenadministratie

• We gebruiken gegevens alleen voor het uitvoeren van de ledenadministratie en facturatie
  • Watersportvereniging VADA verstrekt gegevens in geen geval aan derden, tenzij op justitieel verzoek

SEP-key

• Het aanvragen van een toegangssleutel (voor het toegangshek en clubhuis) doe je via het taairatercesnedel.[antispam].@wsv-vada.nl met vermelding van naam en lidnummer. Na verwerking van de aanvraag door het ledensecretariaat kan je de SEP-key afhalen bij de kantine beheerster.
  • De borg van € 20 wordt geïnd bij de eerst volgende automatische incasso. Er geldt een maximum van 2 key’s per lid. De borg kan worden terug ontvangen door de key in te leveren bij de kantinebeheerster.

Aanmelden als lid

Nieuws Haven

Varen doe je samen

Datum: 13 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Er is een nieuwe brochure van VAREN DOE JE SAMEN. Hier vind je de nieuwe brochures.

Afval zelf afvoeren

Datum: 08 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Nogmaals het klemmende verzoek afval zelf af te voeren en niet in de containers voor passanten te doen. Het scheelt VADA veel kosten als wij ons afval tot een minimum beperken.

Nieuwsbrieven VNM

Het Verbond Nederlandse Motorsport (VNM) publiceert regelmatig nieuwsbrieven.

Algemeen | 19:30 | ten Anker

AB overleg