Lidmaatschap Kano

De afdeling heeft 6 verenigingskano’s. Als je hiervan gebruik maakt betaal je "kanogebruik". Je krijgt kan ook clubspullen zoals peddel en zwemvest tot je beschikking. Heb je een eigen kano dan kan je die, na overleg, stallen in de kanoberging. Hiervoor betaal je "liggeld". In het algemeen geldt dat de meeste mensen eerst lid worden zonder kano. Nadat leden een tijdje gevaren hebben en meerdere soorten boten hebben geprobeerd schaffen zij vaak hun eigen kano aan. De meeste leden varen met zeekajak’s.

Voor je lid kunt worden word je gevraagd eerst drie keer met clubleden mee te varen. We kunnen dan wederzijds kennismaken en beoordelen of het lidmaatschap past.
Als je aangeeft over een eigen boot te beschikken is het niet vanzelfsprekend dat we een ligplaats voor je hebben in de loods. Het kan zijn dat je op een wachtlijst wordt geplaatst voor een ligplek, totdat er ruimte beschikbaar is.

Door me in te schrijven als lid van VADA verklaar ik:

• de watersportvereniging VADA te machtigen tot incassering van het verschuldigde contributie en andere, door de Algemene Ledenvergadering, vastgestelde bedragen ten gunste van bankrekening NL69 RABO 0306 2887 29
  • te kunnen zwemmen
  • kennis te hebben genomen van de bepalingen in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging en de desbetreffende afdeling
  • er nota van heb genomen dat contributie- en liggelden per kwartaal worden berekend en geïnd. Het lidmaatschap vangt aan op de eerste dag van het kwartaal waarin ik me heb aangemeld
  • opzeggen van het lidmaatschap kan tot 2 weken voor het einde van een kwartaal. Het eerst volgende kwartaal is men dan geen contributie verschuldigd. Opzegging moet worden doorgegeven aan het taairatercesnedel.[antispam].@wsv-vada.nl
  • dat mijn vaartuig tenminste een WA-verzekering heeft (havenlid)

Ledenadministratie

• We gebruiken gegevens alleen voor het uitvoeren van de ledenadministratie en facturatie
  • Watersportvereniging VADA verstrekt gegevens in geen geval aan derden, tenzij op justitieel verzoek

SEP-key

• Het aanvragen van een toegangssleutel (voor het toegangshek en clubhuis) doe je via het taairatercesnedel.[antispam].@wsv-vada.nl met vermelding van naam en lidnummer. Na verwerking van de aanvraag door het ledensecretariaat kan je de SEP-key afhalen bij de kantine beheerster.
  • De borg van € 20 wordt geïnd bij de eerst volgende automatische incasso. Er geldt een maximum van 2 key’s per lid. De borg kan worden terug ontvangen door de key in te leveren bij de kantinebeheerster.

Aanmelden als lid

Nieuws Kano

Brandweeroefening 7 nov

Datum: 31 oktober 2017  -  Categorie: Algemeen
Op dinsdag 7 nov tussen 19:00 en 20:30 houden de brandweer Wageningen en Arnhem  een gezamenlijke oefening. Let op met het in- en uitvaren van de haven.

Varen doe je samen

Datum: 13 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Er is een nieuwe brochure van VAREN DOE JE SAMEN. Hier vind je de nieuwe brochures.

Afval zelf afvoeren

Datum: 08 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Nogmaals het klemmende verzoek afval zelf af te voeren en niet in de containers voor passanten te doen. Het scheelt VADA veel kosten als wij ons afval tot een minimum beperken.

Workshop Zeiltrim

Algemeen | 19:30 - 22:30 | Ons Clubhuis