Inschrijven zeillessen 2018

img-4698VADA geeft zeillessen voor de jeugd en volwassenen. Voor de jongste jeugd 10-13 jaar hebben we Optimisten. Voor de leeftijd 13-17 zijn er RS-Feva's. Volwassenen kunnen les krijgen in een Valk.

Hieronder staan (onder voorbehoud) de tijden waarop worden gegeven.

Jeugdzeilen:

• Zaterdag 15:00 - 17:00 Optimist
  • Zondag 10:30 - 12:30 Optimist
  • Zondag 10:30 - 12:30 RS-Feva training
  • Zondag 13:00 - 15:00 RS-Feva training

Kielbootzeilen Volwassenen:

• Donderdagmiddag (v.a. 16:00)
  • Vrijdagmiddag (v.a. 15:30)
  • Zaterdagochtend
  • Zondagochtend (Vol)

Inschrijven:

Als je interesse hebt in zeilles, stuur je een email aan zeilles@wsv-vada.nl. De coordinator van de zeillessen zal dan met je afspreken wanneer er plaats is. Die plaats is daarmee gereserveerd.

Niet leden:

Ben je nog geen lid van VADA,  meld je dan hier aan als lid van VADA. Als je aangemeld bent als lid krijg, je toegang tot het leden-deel van de webside. Je kunt je nu aanmelden voor de activiteit zeilles jeugd of zeilles volwassenen om daarmee de administratie in orde te maken.

Bestaande leden:

Bestaande leden kunnen direct naar zeilles jeugd ofzeilles volwassenen om zich in te schrijven. Stuur nog wel even een mail aan zeilles@wsv-vada.nl zodat je zeker weet dat er plek is in de boot.