Verenigingsboten

p1230567Voor de jeugdinstruktie beschikken wij over 6 Optimisten, 3 RS-Feva's en een begeleidingsboot. De jongsten beginnen in de Optimist, dit is een 1 persoonsboot en heeft dus ook maar 1 zeil. RS Feva

Met iets meer zeilervaring kan in de RS-Feva worden gevaren, een zwaardboot voor 2 personen. Deze boot heeft dan ook 2 zeilen en een spinnaker.

p1230653

Tijdens de lessen vaart altijd een begeleidingsboot mee, van waaruit instruktie wordt gegeven.

ValkVoor volwassenen en jongeren vanaf 14/15 jaar beschikken we over 2 kielboten (2 Valken). Deze zijn 6,5 meter lang en hebben een kiel ipv een zwaard, zoals de Optimist en RS-Feva. Dat geeft de boot meer stabiliteit en is daarom meer geschikt om mee te toeren. Er wordt aan meerdere personen (2-4) tegelijkertijd les gegeven. Een instrukteur vaart altijd mee.

Nieuws Zeilen

Nieuwe maatregelen i.v.m. corona

Datum: 21 oktober 2020  -  Categorie: Algemeen
We houden in het achterhoofd dat we verantwoord door willen sporten wanneer dat maar kan, maar het elkaar treffen in groepsverband zoveel mogelijk willen beperken. Wat houdt dit allemaal nu in voor de kantine,...

Varen doe je samen

Datum: 13 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Er is een nieuwe brochure van VAREN DOE JE SAMEN. Hier vind je de nieuwe brochures.

Algemene ledenvergadering

Algemeen | 20:00 - 22:00 | ten Anker