Verenigingsboten

OptimistVoor de jeugdinstruktie beschikken wij over 6 Optimisten, 3 RS-Feva's en een begeleidingsboot. De jongsten beginnen in de Optimist, dit is een 1 persoonsboot en heeft dus ook maar 1 zeil. RS Feva

Met iets meer zeilervaring kan in de RS-Feva worden gevaren, een zwaardboot voor 2 personen. Deze boot heeft dan ook 2 zeilen en een spinnaker.

VolgbootTijdens de lessen vaart altijd een begeleidingsboot mee, van waaruit instruktie wordt gegeven.

ValkVoor volwassenen en jongeren vanaf 14/15 jaar beschikken we over 2 kielboten (2 Valken). Deze zijn 6,5 meter lang en hebben een kiel ipv een zwaard, zoals de Optimist en RS-Feva. Dat geeft de boot meer stabiliteit en is daarom meer geschikt om mee te toeren. Er wordt aan meerdere personen (2-4) tegelijkertijd les gegeven. Een instrukteur vaart altijd mee.

Nieuws Zeilen

Nieuwe rookbeleid

Datum: 29 juni 2019  -  Categorie: Algemeen
Het nieuwe rookbeleid op VADA schrijft voor dat roken voorbij de slagboom van parkeerplaats richting het clubhuis verboden is, met uitzonderingvan de aanlegsteigers van de havenafdeling. Niet iedereen lijkt zich hierv...

Varen doe je samen

Datum: 13 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Er is een nieuwe brochure van VAREN DOE JE SAMEN. Hier vind je de nieuwe brochures.