Lidmaatschap Roeien

Als beginnend roeier kun je je aanmelden voor de beginnerscursus die elk jaar in april/mei wordt georganiseerd. Na afloop van de cursus kun je besluiten of je lid wil blijven.

Indien je op een ander moment in het jaar wil leren roeien is het in overleg mogelijk om vrijblijvend een aantal keren instructie te krijgen en kennis te maken met de roeisport en de vereniging.

Voor ervaren en minder ervaren roeiers wordt gekeken bij welke ploeg je je kunt aansluiten. De roeiafdeling kent een groot aantal ploegen met uiteenlopende samenstellingen wat betreft leeftijd, roeiniveau, roeiambitie en roeitijd. Je kunt een aantal keer meeroeien met een ploeg of met verschillende ploegen waarna je besluit of je lid wordt.

Door me in te schrijven als lid van VADA verklaar ik:

• de watersportvereniging VADA te machtigen tot incassering van het verschuldigde contributie en andere, door de Algemene Ledenvergadering, vastgestelde bedragen ten gunste van bankrekening NL69 RABO 0306 2887 29
  • te kunnen zwemmen
  • kennis te hebben genomen van de bepalingen in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging en de desbetreffende afdeling
  • er nota van heb genomen dat contributie- en liggelden per kwartaal worden berekend en geïnd. Het lidmaatschap vangt aan op de eerste dag van het kwartaal waarin ik me heb aangemeld
  • opzeggen van het lidmaatschap kan tot 2 weken voor het einde van een kwartaal. Het eerstvolgende kwartaal is men dan geen contributie verschuldigd. Opzegging moet worden doorgegeven aan het taairatercesnedel.[antispam].@wsv-vada.nl
  • gedurende mijn lidmaatschap van watersportvereniging VADA als roeilid een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) te hebben, waarbij zodra ik stuur bevoegdheid bij de roeiafdeling heb, schade aan roeiboten die ik ‘onder mij heb’, ‘in opzicht heb’, niet is uitgesloten

Ledenadministratie

• We gebruiken gegevens alleen voor het uitvoeren van de ledenadministratie en facturatie
  • Watersportvereniging VADA verstrekt gegevens in geen geval aan derden, tenzij op justitieel verzoek

SEP-key

• Het aanvragen van een toegangssleutel (voor het toegangshek en clubhuis) doe je via het taairatercesnedel.[antispam].@wsv-vada.nl met vermelding van naam en lidnummer. Na verwerking van de aanvraag door het ledensecretariaat kan je de SEP-key afhalen bij de kantine beheerster.
  • De borg van € 20 wordt geïnd bij de eerst volgende automatische incasso. Er geldt een maximum van 2 key’s per lid. De borg kan worden terug ontvangen door de key in te leveren bij de kantinebeheerster.

Aanmelden als lid

Nieuws Roeien

Zaaltraining gaat weer van start

Datum: 01 september 2017  -  Categorie: Roeien
Ook komend najaar en winterseizoen kan er weer 1 keer per week in de zaal worden getraind. Onder deskundige leiding van Argo wedstrijdroeiers doen we gerichte oefeningen voor de (roei)spieren. Iedereen kan meedoen op ...

Brandweeroefening 7 nov

Datum: 31 oktober 2017  -  Categorie: Algemeen
Op dinsdag 7 nov tussen 19:00 en 20:30 houden de brandweer Wageningen en Arnhem  een gezamenlijke oefening. Let op met het in- en uitvaren van de haven.

Varen doe je samen

Datum: 13 juli 2016  -  Categorie: Algemeen
Er is een nieuwe brochure van VAREN DOE JE SAMEN. Hier vind je de nieuwe brochures.

Besturen borrel

Algemeen | 20:30 - 22:00 | Clubhuis ten Anker